logo-karathanasis.png

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος της ZONGSHEN στην ΕλλάδαΗ Eταιρεία ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗ έχει ως κύρια πεδία δράσης την εισαγωγή και εμπορία μοτοποδηλάτων, μοτοσικλετών, αξεσουάρ, ανταλλακτικών και συναφών ειδών. Πιο συγκεκριμένα, οι κύριες κατηγορίες οχημάτων της είναι μηχανές ON-OFF, cruisers, monkey bikes, cubs, scooters, τρίκυκλα οχήματα καθώς και οχήματα με 4 τροχούς όπως ATVs, Go-karts και UTVs καλύπτοντας έτσι όλες τις κατηγορίες και προτιμήσεις του αγοραστικού κοινού.

Οι προσεκτικά επιλεγμένες μάρκες που αντιπροσωπεύει στην Ελληνική αγορά είναι οι Zongshen, Linhai, Wuyang, KR Motors (Hyosung), Jincheng, και Qingqi. Οι συγκεκριμένοι κατασκευαστές έχουν εξαιρετική πορεία εξέλιξης στο χώρο της μοτοσικλέτας και τα προϊόντα τους διακρίνονται για την ποιότητα και τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά πάντα ενημερωμένα με τις σύγχρονες ανάγκες.

Η εταιρεία επίσης ασχολείται επιτυχημένα με την εμπορία ανταλλακτικών, με διατήρηση στοκ ευπαθών ανταλλακτικών και εξυπηρέτηση αναγκών βάσει επιβεβαιωμένων παραγγελιών το συντομότερο δυνατό.

Η εταιρεία ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗ διαθέτει εξαιρετικά μακρόχρονη εμπειρία και εξέλιξη στο χώρο. Διατηρεί και συνεχώς εξελίσσει το ήδη καλά οργανωμένο δίκτυο πωλήσεων και after sales service. Για τους παραπάνω λόγους κατέχει μία από της πρώτες θέσεις στην Ελληνική επικράτεια.

Τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας βρίσκονται στην πόλη των Τρικάλων (7ο χλμ. Τρικάλων – Καλαμπάκας, Τρίκαλα). Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα μας.

zongshen-silver.jpg

Η Zongshen Industrial Group Co, Ltd που έχει ιδρυθεί το 1992 (αναφερόμενη εφεξής ως «Zongshen Group") στοχεύει να γίνει «παγκόσμιος ολοκληρωτής των βιομηχανικών συστημάτων". Μέσα από την ανάπτυξη κομβικών σημείων στην κατεύθυνση του ρεύματος ή αντίθετα προς αυτό της βιομηχανικής αλυσίδας, ιδρύει μία πλατφόρμα εξέλιξης πολλαπλών βιομηχανικών κλάδων συνδεόμενων με τη βιομηχανία για τη δημιουργία βιώσιμης αναπτυξιακής αξίας για τον κόσμο.
Η Zongshen Group έχει εξελιχθεί σε έναν μεγάλης κλίμακας όμιλο επιχειρήσεων που κατέχει σύνολο περιουσιακών στοιχείων περίπου 20 δισεκατομμυρίων RMB γουάν, ετήσιο εισόδημα πωλήσεων άνω των 15 δισεκατομμυρίων RMB γουάν και πληρώνει φόρους 600 εκατομμύρια RMB γουάν ετησίως. Το αποτύπωμά της μπορούν να δουν πάνω από 100 χώρες και περιοχές στην Ευρώπη, Αμερική, Μέση Ανατολή, Νοτιοανατολική Ασία και Αφρική. Έχει σχεδόν 13.000 υπαλλήλους, συμπεριλαμβανομένων του προσωπικού στο εξωτερικό. Κατέχει μία από τις πρώτες θέσεις μεταξύ των μη-κρατικών επιχειρήσεων στην Κίνα για πολλά χρόνια όσον αφορά τον όγκο και την περιοχή κάλυψης πωλήσεων.
Η Chongqing Zongshen Motorcycle Manufacturing Co, Ltd (αναφερόμενη εφεξής ως «Zongshen Motorcycle") είναι μία από τις βασικές θυγατρικές του Ομίλου Zongshen και η κορυφαία επιχείρηση στο χώρο της βιομηχανίας μοτοσικλετών. Σήμερα παράγει δίκυκλες και τρίκυκλες μοτοσικλέτες, συμπεριλαμβανομένης μιας σειράς προϊόντων, όπως μηχανές touring και street, παπιά, scooters και ειδικές μοτοσυκλέτες, έχοντας ετήσια ικανότητα παραγωγής για πάνω από 1 εκατομμύριο μονάδες. Η Zongshen Motorcycle έχει δημιουργήσει ένα παγκόσμιο δίκτυο marketing και εγκατεστημένα υποκαταστήματα και γραφεία σε πολλές χώρες ανά τον κόσμο όπως Ταϊλάνδη, Κολομβία, Μεξικό, Φιλιππίνες, Μαλαισία, κ.λπ.

Καραθανάση New Entry ΕΠΕ - 7ο χλμ. Τρικάλων - Καλαμπάκας, ΤΚ 42100, Τρίκαλα - Τηλ.: 2431020845 - Fax: 2431030474 - E-mail: quantrexltd@gmail.com 
© 2023 Zongshen Hellas. All Rights Reserved. Powered by Attenzo